درباره ما

0

سال سابقه

0

مراجعه کننده

0

حوزه خدماتی

0

همیار پزشکی

درباره‌ی خانم دکتر بیشتر بدانید

ترس از دندانپزشکی و مشکلات مربوط به دهان و دندان در بین افراد زیادی بوده و هست. ممکن است شما نیز با شنیدن اسم دندانپزشکی احساس نگرانی به سراغتان بیاید ولی باید بدانید که نگرانی و ترس از این موضوع زمانی‌ معنا دارد که مهارت و تجهیزات دندانپزشک مربوطه به اندازه‌ی کافی استاندارد و مناسب نباشد.

در کلینیک دندانپزشکی خانم دکتر ندا حیدری، تمامی خدمات عمومی و تخصصی دندان شامل :

_ زیبایی دندان
_ بلیچینگ دندان
_ پروتز ثابت
_ پروتز متحرک
_ عصب کشی
_ دندانپزشکی اطفال
_ دندان عقل و جراحی ریشه‌ی دندان

با استفاده از به‌روزترین تجهیزات و استاندارترین امکانات، ارائه می‌گردد. دکتر ندا حیدری با چندین سال سابقه‌ی موفق در زمینه‌ی دندانپزشکی و جراحی‌های مرتبط با دهان و دندان، به شما کمک می‌کند تا در حداقل زمان و به آسان ترین شیوه‌ی ممکن از مشکلات دهان و دندان خود خلاص شوید و نگرانی و ترس‌هایتان را دور بریزید. جهت رزرو نوبت از طریق فرم موجود در وبسایت و یا راه‌های ارتباطی با مسئولین ثبت نوبت در کلینیک دندانپزشکی دکتر ندا حیدری در ارتباط باشید.

سـوالات متـداول

دندان عقل چیست و در چه شرایطی باید کشیده شود؟

سومین دندان آسیا، همان دندان عقل است که بین سن ۱۷ تا ۲۱ سالگی شروع به رشد می‌کند و نمایان می‌شود‌. ظرفیت میانگین فک در افراد ۲۸ دندان از ۳۲ دندان است. به همین دلیل ممکن است برای دندان عقل جایی در فک نباشد و فرد دچار درد و ناراحتی شود. بعضی از افراد نیز با دندان عقل خود مشکلی ندارند و بدون درد و ناراحتی دندان بیرون می‌آید ولی در بیشتر افراد به دلیل به وجود آمدن مشکلاتی از این قبیل چاره ای بجز کشیدن دندان عقل نیست. در صورتی که در فک جایی برای بیرون آمدن دندان عقل وجود نداشته باشد دندان یا به صورت افقی قرار میگیرد یا زاویه دار بیرون می‌آید که این اتفاق مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد و در چنین شرایطی باید با مراجعه به دندانپزشک در اولین فرصت، این مشکل را حل کنید‌.

مهم ترین مسئله برای بلیچینگ کردن دندان‌ها چیست و سن مناسب برای این‌ کار چه سنی می‌باشد؟

نکته مهمی که باید در زمینه‌ی بلیچینگ، حتما به آن توجه شود این است که قبل از اقدام به بلیچینگ کردن دندان ها باید تمام پوسیدگی ها و خرابی هایی که روی دندان هستند را برطرف کرد. چه خرابی های سطحی و چه آسیب های عمیق و جدی دندان باید برطرف شود و بعد از آن فرد مجاز به استفاده از روش بلیچینگ برای سفید کردن دندان است. این درمان محدودیت سنی ندارد و معمولا برای افراد بالای 18 سال قابل استفاده است ولی برای افراد زیر 18 سال چون حساسیت عصب دندان بیشتر است استفاده از این روش توصیه نمی‌شود.

تفاوت کامپوزیت با روکش دندان چیست؟

کامپوزیت همانند روکش دندان است تنها با این تفاوت که استحکام بالاتری دارد، به بافت دندان آسیب کمتری می‌رساند و زیبایی بیشتری نیز دارد. امروزه بسیاری از مردم تمایل زیادی برای کامپوزیت کردن دندان های خود دارند و متخصصان زیبایی نیز از روش کامپوزیت دندان برای زیباسازی دندان استفاده می‌کنند که به شدت مورد اسقبال افراد واقع شده‌ است‌. طی فرآیند کامپوزیت دندان موادی که هم رنگ دندان هستند با چسپ مخصوصی به دندان های جلویی پیوند می‌خورند. اگر ناهمگونی و کج بودن دندان ها سطحی باشد با کمک کامپوزیت زیبایی دندان بازگردانده می شود . حتی در بعضی شرایط، بدون ارتودنسی فاصله‌ی بین دندانها و مشکلات ظاهری به راحتی و در یک جلسه توسط کامپوزیت حل می‌گردد‌.

متخصص دندانپزشکی اطفال در چه زمینه‌هایی به ما کمک می‌کند و برای چکاپ دندان‌های کودکان باید با چه فاصله‌ی زمانی به او مراجعه کنیم؟

آموزش‌هایی از قبیل؛ تمیز کردن و شستشوی تخصصی دندان ها با خمیردندان های مخصوص کودکان، استفاده از فلوراید و توصیه هایی که مربوط به تغذیه کودکان است می‌تواند توسط متخصص دندانپزشکی اطفال انجام شود. همچنین ارزیابی دندان‌های کودکان و اصلاح حالت دندان ها و مراقبت های مربوط به جلوگیری از کج شدن دندان‌ها نیز یکی دیگر از موارد تحت درمان متخصص دندان اطفال است. این امر می‌تواند در خصوص ارتودنسی کودکان نیز مؤثر باشد. جهت معاینات و چکاپ نیز لازم است حداقل هر ۶ ماه یک بار به دندانپزشک مراجعه کنیم تا از آسیب های احتمالی جلوگیری شود و یا اگر پوسیدگی در دندان شکل گرفته بود از عمیق شدن پوسیدگی جلوگیری گردد.

تفاوت پروتز متحرک و ایمپلنت در چیست و کدام‌ یک بیشتر توصیه می‌شود؟

برای افراد مسن که بافت لثه و استخوان های لثه آنها تحلیل رفته، ایمپلنت به تنهایی جوابگو نیست و نمیتوان پایه ایمپلنت را به راحتی روی لثه نصب کرد. ولی دندان های مصنوعی به دلیل اینکه علاوه بر پر کردن جای خالی دندان ها، روی لثه ها را نیز پوشش می‌دهند انتخاب بهتر و هوشمندانه تری نسبت به ایمپلنت ها هستند و پروتز متحرک از این نظر برای افراد مسن مناسب تر است و بیشتر توصیه می‌شود.

پروتز دندان در چه مواردی کاربرد دارد و از چه طریقی در دهان ثابت می‌شود؟

پروتز دندان هم برای دندان هایی که فقدان آن ها در دهان قابل مشاهده است و هم برای دندان هایی که قسمتی از آن ها آسیب دیده اند کاربرد دارد و یکی از روش های پرطرفدار در میان روش های دیگر در تخصص زیبایی دندان می‌باشد. نحوه ثابت شدن پروتز دندان در دهان متفاوت است و می‌تواند به خود دندان متصل شود یا از طریق اتصال به عضله های دهان یا اتصال به ایمپلنت های دندان در جایگاه خود ثابت شود و این‌ موضوع به مشکل شما و تشخیص دندان‌پزشک بستگی دارد.

درباره ما

Logo1

در کلینیک دندانپزشکی خانم دکتر ندا حیدری انواع خدمات مرتبط با مشکلات دهان و دندان، با استفاده از به روزترین تکنولوژی‌های موجود و استانداردترین متریال‌ها انجام می‌شود‌. چنانچه با هر مشکلی در زمینه‌ی دندان مواجه شدید و احساس درد و ناراحتی داشتید، در اولیت فرصت جهت معاینه به کلینیک دندانپزشکی خانم دکتر ندا حیدری مراجعه کنید‌.

تماس با ما

info@drheidari-dentist.com

شمس آباد (مجیدیه شمالی)، میدان ملت، ابتدای خیابان قلیچ خانی، پلاک 108، طبقه 2، واحد 7

تمامی حقوق وبسایت محفوظ است © طراحی و پیاده سازی توسط مدیا مارکت